У Франківську попрощалися з воїном, пластуном, музикантом Андрієм Чепілем (ФОТО, ВІДЕО)

У вівторок, 10 жовтня, в Івано-Франківську попрощалися з воїном, пластуном, музикантом гурту “КораЛЛі” Андрієм Чепілем на позивний “Кріс”. Похорон провели у церкві святого Юди Тадея.

У Франківську попрощалися з Андрієм Чепілем

Фото: Суспільне Івано-Франківськ

Франківський музикант Андрій Чепіль після повномасштабного російського вторгнення в березні 2022 року був мобілізований до війська. Спершу брав участь у бойових діях на Харківщині, біля Ізюма, та Куп’янська як кулеметник в одному з підрозділів ЗСУ. Згодом з власної ініціативи був переведений до 47-ої окремої механізованої бригади «Маґура».

Мав позивний «Кріс». Брав участь у спеціалізованих військових навчаннях у Німеччині, де здобував навички роботи на бойовій машині «Бредлі». Був головним сержантом взводу, командиром бойової машини, та виконував обов’язки командира взводу.

Читайте також: Вони загинули за Україну. Старший солдат Вадим Кутовий

Андрій Чепіль загинув 28 червня поблизу села Роботине на Запорізькому напрямку ще з трьома побратимами, під час виконання бойового завдання по штурму ворожої позиції.

Андрій був музикантом, саксофоністом та вокалістом. Проходив строкову службу у військовому оркестрі почесної варти при президентському полку. Учасник кавер гуртів «Frisson Band», «Smerichka». Був трембітарем у фольк-рок гурті «Кораллі».

Leave a Comment